Pushing Daisies seizoen 1   Leave a comment

Vanavond hoop ik het complete eerste seizoen van ‘Pushing Daisies’ via een downloadtorrent naar binnen te hebben gehaald. Ik zag de eerste aflevering op VT4, maar daarna door de algemene drukte gewoon vergeten te kijken naar de vervolgafleveringen. De 1ste aflevering was nog niet écht super, maar ik was genoeg geprikkeld om te denken dat ik me ongetwijfeld ga amuseren met het vervolg.

pushingdaisies

Pushing Daisies gaat over Ned, een taartenbakker, die een nogal merkwaardige kracht heeft. Hij ontdekte deze toen hij 9 jaar oud was en met zijn hond aan het spelen was. Zijn hond werd overreden door een vrachtwagen en was dood. Ned raakt hem aan, er komt een vonk uit zijn vinger en zijn hond springt weer in het rond. Er zit echter ook een nadeel aan deze kracht. Of eigenlijk meerdere. De eerste keer dat hij een dood iets aanraakt, wordt het weer levend, maar de tweede keer dat hij het aanraakt gaat het weer dood. Alleen dan voor eeuwig. Nog een nadeel is dat als hij iemand aanraakt en hem langer dan een minuut laat leven, er iemand anders in de buurt doodgaat.

Ned is nu 28 en zijn hond leeft nog steeds, al heeft hij hem sinds zijn negende niet meer aangeraakt. Ned gebruikt zijn kracht nu om moorden op te lossen. Hij gaat met de privédetective Emerson Cod langs het mortuarium en probeert in de minuut die hij heeft erachter te komen wie het lijk, dat hij tijdelijk tot leven heeft gebracht, vermoord heeft. Nadat hij zijn jeugdliefde Charlotte Charles (Chuck) tot leven heeft geroepen om haar moord op te lossen, vergeet hij zijn 60 seconden en Chuck blijft leven. (Dichtbij gaat een begrafenisondernemer dood). Samen met Emerson en Chuck proberen ze de moorden zo snel mogelijk op te lossen.

Eerst wil ik me echter nog amuseren met o.a. het derde seizoen van ‘Dexter’. En ik heb nog een hoop dvd’s op de plank liggen waar ik nog niet aan toe ben gekomen. Als we allemaal eens 48 uur in een dag hadden, het zou al een stuk makkelijker worden. Vergeet ik dan nog het grote nieuws van de dag te vermelden. Celine, het zusje van mijn petekind Louise is vandaag jarig. Ze is net 2 jaar geworden. Een dikke proficiat voor haar!

n1260879525_158017_8189

Posted 28/11/2008 by ambijans in TV

Tagged with , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: