Nieuwe bibliotheeksysteem : nog 9 dagen   Leave a comment

De bibliotheek van Zonhoven zit volop in de laatste rechte lijn richting nieuwe bibliotheeksysteem. Sinds 28 november voeren we geen nieuwe materialen meer in, zodat de conversie vlot kan verlopen zonder daarbij gegevens verloren te laten gaan. Het personeel krijgt op dit ogenblik een degelijke opleiding in Diepenbeek om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Natuurlijk gaan er in het begin nog de nodige foutjes en onvolkomenheden aan het licht komen, maar hopelijk geven de gebruikers (onze leners) ons dan ook het nodige krediet. ’t Is nl. niet enkel nieuw voor hen, maar zeker ook voor ons. Namiddag en de komende dagen gaan we nog wat tijd krijgen om via een soort van testsysteem alles onder de knie te krijgen.

We hopen er tegen 11 december te staan, we moeten wel … de vooruitgang kan je nu eenmaal niet tegenhouden. Voor de leners verandert er een hele hoop, ze krijgen op bepaalde vlakken meer autonomie. Daarover worden ze nog uitgebreid geïnformeerd via het gemeentelijke infoblad ‘De Zonhovenaar’ en andere communicatiekanalen. Vanaf 11 december kan je ook onze online catalogus raadplegen. Meer nieuws volgt binnenkort.

Posted 02/12/2008 by ambijans in Algemeen

Tagged with

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: