6 december: Sinterklaas in Zonhoven/Trouwfeest David & Annelies in Turnhout   Leave a comment

300px-sinterklaas_2007

6 december moet één van de mooiste dagen uit een kinderleven zijn. Ieder kind dat braaf is geweest, krijgt dan nl. de Sint en zwarte piet over de vloer. Dat zal hier niet anders zijn. Bart & Charlotte komen vanmiddag langs met de drie kinderen Louise, Celine en Bavo. Louise en Celine hebben er geen idee van wat hen vandaag te wachten staat. Het zal mij alvast benieuwen hoe ze straks zullen reageren op het bezoekje van Sinterklaas.

’s Avonds bevind ik mij samen met een hoop vrienden en vriendinnen op het trouwfeest van David en Annelies in het Paterspand in Turnhout. Ik ken hen ondertussen bijna 7 jaar, van toen hun liefdesleven nog vrij pril was zeg maar. Ik verwacht me dan ook aan een spetterend feest vanavond. De trouwers hebben trouwens goeie vooruitzichten want op 8 december vertrekken ze voor een maand op huwelijksreis richting Nieuw-Zeeland. Nieuwjaar vieren ze in Sydney, waarna ze nog een weekje in Langkawi (Maleisië) aan het strand spenderen. Ik zou met veel plezier willen ruilen.

n1344499646_107505_5665n654597175_474926_9169

UPDATE

Het bezoek van Sinterklaas en zwarte piet namiddag was een heuse meevaller. Grootouders tevreden, oompje content, ouders blij en kindertjes gelukkig met het speelgoed. Wat kan je je nog meer wensen. De goedheilig man is weer afgereisd naar Spanje en het zal weer een vol jaar duren eer hij terug naar hier vaart met de stoomboot. Dag Sinterklaasje, dag zwarte piet! Bedankt en tot de volgende keer!

UPDATE 2

Het is nu 5u ’s morgens en we zijn net terug van het huwelijksfeest van David en Annelies. Het was plezant, het eten was lekker, de sfeer was goed, het was m.a.w. zeer de moeite waard. Straks als we terug fit zijn wellicht een uitgebreider verslag, maar eerst gaan we een heel klein beetje slaap inhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: