TW Classic-affiche volledig   Leave a comment

65337

Gisteren is de volledige affiche van TW Classic bekend geraakt. Vorig jaar vond ik enkel Iggy Pop & The Stooges en The Police interessant, de rest was veredeld opvulsel. Dit jaar lijkt het een interessantere editie te gaan worden.

Het festival wordt afgetrapt door Motor, het vaste voorprogramma van Depeche Mode tijdens de nieuwe tournee. Daarna mag de Leuvense bard Tom Helsen het podium beklimmen. Vervolgens moeten alle mannen wat dichter voor het podium gaan staan als Duffy daar passeert. Tussen 17u30 en 18u30 kunnen we de inwendige mens gaan versterken tijdens het optreden van Keane (de enige misser op de affiche dit jaar volgens mij). Zo staan we weer netjes paraat voor Moby, die hierna wordt afgelost door de heren van Depeche Mode. Het feestje wordt uiteindelijk afgesloten door het uiterst dansbare Basement Jaxx.

Als het goed is, dan durven we dat ook te zeggen. Dit jaar ben ik vrij tevreden over de Werchter Classic-affiche. Waarmee nog niet is gezegd dat ik daadwerkelijk op de wei zal staan op 20 juni. Mocht dat wel het geval zijn dan neem ik alvast mijn tentje mee voor het concert van Madonna op 11 juli, kwestie van een goed plekje te hebben op de eerste rij. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: