Kathleen van K3 goes Schlagerqueen   Leave a comment

10848962

Dik tien dagen geleden kondigde Kathleen Aerts, 1/3 van K3 aan dat ze de groep ging verlaten. Ze had intussen de magische kaap van 30 jaar bereikt, de leeftijd waarop je zelfs kleine kinderen niet meer kan wijsmaken dat je mentaal nog steeds 10 jaar bent. De mooiste (laat ons eerlijk zijn) van de drie gaf aldus haar portie aan Fikkie.

Officieel heette het toen dat ze haar boerderij eens deftig ging renoveren. En ze wou haar carrière graag een andere wending geven. 10 jaar ‘kindervriend’ spelen zal wellicht niet in haar koude kleren zijn gaan zitten. Het werd tijd om weer ‘au sérieux’ te worden genomen. VTM deed overigens meteen een duit in het zakje door aan te kondigen dat men via het programma ‘Wie wordt de nieuwe K3?’ op zoek zou gaan naar een opvolgster. Nadat het reeds was gelukt om Wendy Van Wanten te koppelen aan haar Franske en men er ei zo na in slaagde om Phaedra Hoste een nieuwe bedpartner cadeau te doen leek dit een nobel initiatief. Iedereen die een beetje de kinderliedjes uit haar jeugd kan meekwelen, bij voorkeur het K3-repertoire beheerst, wiens haar blond is (artificieel blond is geen bezwaar) en luistert naar de naam Kelly, Kimberley, Katja of Kendra (of iets anders met een K natuurlijk) maakt al een goede kans.

Ondertussen raakte bekend dat Kathleen ook heeft gebroken met de poenscheppersfabriek Studio 100 van de heren Verhulst en Bourlon. Ze zou terugkeren naar de oude stal van Niels William, de oorspronkelijke bezieler van de meidengroep. Ze zou zich nu gaan toeleggen op de schlagermuziek. Of het succes van ‘Van Vlees & Bloed’ er voor iets tussenzit is ons vooralsnog onduidelijk. Maar wie weet krijgt Laura Lynn binnenkort duchtige concurrentie uit die hoek. Dat ze haar borst(en) al maar nat maakt! 😉

UPDATE

Het lijkt wel de politiek: waar het eerst nog gonsde van de geruchten dat Kathleen schlagerzangeres zou worden is dat bericht nu weer tegengesproken. Dat ze terug naar het management van Niels William is overgestapt blijkt gelukkig wél te kloppen. De toekomst zal meer duidelijkheid brengen, zeker?

Posted 02/04/2009 by ambijans in Muziek

Tagged with , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: