Personeelsetentje @ Spork   Leave a comment

DSC_9337

Sinds jaar en dag organiseren we met enkele collega’s een personeelsetentje. Meestal plannen we dat ergens in januari of februari, vlak vóór of na de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie. Dit jaar was de klok gewoon doorgedraaid, maar het leek ons toch leuk om nog net voor de grote vakantie een etentje te plannen.

Uiteindelijk viel de keuze op Spork Food Café. Geen exclusieve plek op het eerste gezicht, maar toch drukbezocht door veel BV’s en liefhebbers van een prima prijs/kwaliteitsverhouding als het over eten gaat. Vorige zomer zaten we er nog met vijf collega’s op het terras, morgenavond zijn we met tien personen. Hopelijk geen al te grote volkstoeloop want reserveren is al een aantal jaar niet meer mogelijk. Wie eerst komt, eerst maalt m.a.w. In het slechtste geval beginnen we gewoon met een aperitiefje aan de bar. 🙂

Ik tracht enkele keren per jaar Spork te bezoeken. Er hangt een gezellige sfeer, er zit altijd veel volk maar dat is nooit écht hinderlijk. En de kaart is divers genoeg om eenieder te kunnen plezieren. Spork heeft ook zijn eigen facebookpagina, maar daar kunnen gerust nog wat Sporkliefhebbers bij vind ik.

Advertenties

Posted 18/06/2009 by ambijans in Algemeen, Culinair

Tagged with

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: