Naar Calblanque   Leave a comment

calbl1

De afgelopen dagen is de gemiddelde temperatuur in de schaduw hier ca. 30 ° C, wat m.a.w. goed uit te houden is als je onder het zonnetje moet wandelen. Vandaar dat het de ideale gelegenheid was om opnieuw een uitstap te wagen richting Calblanque, een groot natuurpark met strand (op het grondgebied van Murcia, richting Cartagena).

Vorig jaar ondernamen we deze trip ook al, maar autopech onderweg stuurde onze hele reis die dag al in de war. Ik zal jullie de rest van dat pechverhaal gemakshalve besparen. Dit keer verliep het alleszins vlotter. Aan de playas van Calblanque (klein maar knus), besluiten we een wandeling te maken naar rechts (volgend jaar komt ongetwijfeld de linkerkant voor verkenning in aanmerking) en wandelen dik twee uur door de ongerepte natuur. We botsen zelfs op een heuse fotoshoot met Spaanse schone. 😉 Onderweg naar huis in San Pedro de inwendige mens weer versterkt.

VakantieSpanje2009 302

Vanavond gaan we misschien The Beatles bekijken hier in Villamartín, een groepje uit Liverpool, dat vrij goed schijnt te zijn. We hoorden de afgelopen dagen dat ze hun volledige discografie in een prachtige box hebben gegoten, misschien wel de reden waarom ze vanavond hier bij ons in de buurt optreden. Mochten we aanwezig zijn, dan lees je er hier morgen ongetwijfeld meer over.

Advertenties

Posted 11/09/2009 by ambijans in Algemeen, Reizen

Tagged with ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: