U2 komt naar Brussel in 2010   Leave a comment

u2

Wat we al enige tijd wisten heeft de groep vandaag officieel aangekondigd op de website: U2 komt volgend jaar met de “360 °”-tour naar Brussel, maar een exacte datum is nog niet vrijgegeven.De band plant verder ook nog concerten in Duitsland, Finland, Denemarken, Rusland, Oostenrijk, Turkije, Frankrijk, Spanje, Portugal en Griekenland.

Ik heb zelf ooit twee doortochten meegemaakt van de Zoo TV Tour, één in Flanders Expo in Gent, een ander concert op de Werchterwei, destijds met voorprogramma van Stereo MC’s en Urban Dance Squad. Ik hoop dat het concert niet valt tussen 5 en 15 juli 2010, want dan zit ik misschien met Urania in Chili en op de Paaseilanden. Maar we gaan ervan uit dat we snel duidelijkheid krijgen, want tijdens het Madonnaconcert op Werchter dit jaar bleek dat we met een redelijk aantal geïnteresseerden zaten voor een eventueel U2-concert in België.

UPDATE

Volgens betrouwbare bronnen staat het U2-concert in Brussel gepland op woensdag 22 september 2010. Zoals verwacht gaat het concert door in het Koning Boudewijnstadion. Alles moet nog officieel worden bekendgemaakt, maar men verwacht daarover snel duidelijkheid. Ook de start van de voorverkoop e.d. wordt binnenkort bekend. Ik kijk er nu al naar uit (zelfs zonder kaarten in handen). 😉

UPDATE 2

Ticketverkoop begint vanaf zaterdag 17 oktober a.s. om 9u ’s morgens. Je mag maximum 8 tickets per persoon bestellen. De prijzen variëren tussen de 30 en 150 euro. Er snel bij zijn is de boodschap. De vorige U2-doortocht in België was binnen enkele uren uitverkocht.

Posted 24/09/2009 by ambijans in Muziek

Tagged with , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: