Etentje @ Cucina 25 (Genk)   Leave a comment

51082

Dik twee weken geleden regelde ik met een paar collega’s ons volgende personeelsetentje. Vooraf hadden we een aantal mogelijkheden onder de loep genomen, waarna we er enkele dagen over nadachten. Uiteindelijk hebben we gewoon een datum, uur en niet onbelangrijk … definitieve plek gekozen waar we zouden gaan eten.

Dat we dit keer voor de Italiaanse keuken zouden gaan was het enige waar we nogal snel uit waren. Op het werk was het eigenlijk in eerste instantie een traditie om elk jaar op het einde van januari samen te gaan eten. Maar als de nieuwjaarsreceptie een beetje laat viel, stelden we al eens uit tot februari. Maar dat we de traditie in ere hielden was al een goeie zaak. Sinds enkele jaren gaan we ook net vóór de zomervakantie richting Spork Food Café. De kans bestaat dat dit een jaarlijks terugkerend fenomeen wordt.

Eind vorig jaar kwam Hanne dan met het lumineuze idee om eens het nuttige aan het aangename te koppelen rond de kerstperiode. Toen planden we een uitstap richting bibliotheek van Genk, gevolgd door een etentje in de buurt. Normaal stond er ook een soort kerstmarkt n.a.v. VTM’s Kerstparade maar het bleef die avond verdacht stil in de Genkse binnenstad. ‘Doods’ was het juiste woord. Die eindejaarsuitstap zal dit jaar wellicht niet doorgaan, tenzij we met zijn allen naar Winterland zouden gaan in Hasselt. Misschien toch een aardig idee voor binnenkort?

We zijn nu eindelijk zo ver om jullie te vertellen dat we vanavond gaan eten in Cucina 25 in Genk. Van een aantal mensen hebben we positieve geluiden over dit restaurant gehoord, vanavond kunnen we het eens uittesten in de praktijk. Het interieur oogt in ieder geval al mooi. Nu het eten zelf nog en onze avond kan niet meer stuk! 😀

kopinterieur

Advertenties

Posted 29/10/2009 by ambijans in Algemeen, Culinair

Tagged with ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: