Dinsdagmenu Luc Van Esch   Leave a comment

Niks zinnigs te doen vanavond? Dan moeten jullie zéker naar de bibliotheek van Zonhoven afzakken straks. Zonhovenaar Luc Van Esch komt er vertellen over de Zonderik, een nieuw en origineel Belgisch bier met een historische achtergrond. Zonderik was oorspronkelijk een beek, die vandaag de dag nog steeds ligt op de grens tussen Zonhoven en Zolder, recht tegenover het Heidestrand.

Brouwheer Luc Van Esch komt er jullie vanavond tijdens ons dinsdagmenu alles over vertellen.  Natuurlijk kan je je smaakpapillen op de proef komen stellen, want Luc zorgt zelf voor een degustatie. Zowel de blonde tripel als de sinds 10 november jl. op de markt gebrachte Zonderik dubbel donker kunnen door de bezoekers die avond aan een smaaktest worden onderworpen. Wie niet zo’n bierliefhebber is kan tevens van het Zonderik ambachtelijk hoeveijs komen proeven.

Er is dus eigenlijk geen enkele reden om in je luie zetel te blijven zitten vanavond. We verwachten alle geïnteresseerden, bierliefhebbers, kennissen, voetbalhaters (de liefhebbers zijn die platbroeken die straks naar Arsenal-Standard gaan kijken ;)) en sympathisanten tussen 20 en 22u in de bib van Zonhoven. De toegang is uiteraard geheel gratis. Iedereen van harte welkom!

Posted 24/11/2009 by ambijans in Algemeen

Tagged with ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: