Eten bij Gust Gonzalez (Brouwershuis): tweede poging   Leave a comment

Begin maart wisten we hier met grote blijdschap te melden dat we een keer gingen eten bij Gust Gonzalez, één van de deelnemers aan ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’. De man viel niet enkel op door zijn vrij imposante verschijning, maar tevens door zijn kooktalent. Hij haalde de finale wel niet (aflevering 7 viel voor hem het doek), maar ondertussen boert hij niet onaardig met zijn Brouwershuis, een soort van tapasbar in Heusden-Zolder. Door omstandigheden kon ons eerste geplande bezoek in maart niet doorgaan. Maar bijna drie maanden later komt het er toch eindelijk van.

Naar het schijnt is Gust de afgelopen tijd hard in de weer geweest om de inrichting van zijn zaak een beetje aan te passen. Ik zal er straks wellicht weinig van merken, want ik heb geen idee hoe het pand er vroeger uitzag. Wat ik wel met zekerheid weet: wij gaan paella eten, hiervoor dien je vooraf reeds te reserveren. Wij gaan voor een gezellige, culinaire ervaring met een hopelijk gunstig eindoordeel.

UPDATE

Ik denk dat we een etentje hebben gehad dat prijs-kwaliteit zeker aan de verwachtingen voldeed. Het was vrij rustig vanavond (slechts een vijftal tafels bezet), de maestro himself nam zelfs nog uitgebreid de tijd om bij ons aan tafel een gesprekje te komen voeren. Mogelijk ondernemen we in de toekomst nog wel een bezoekje.

Advertenties

Posted 26/05/2010 by ambijans in Algemeen, Culinair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: