Vlaamse meidengroepjes   Leave a comment

Met stijgende verbazing kijk ik steeds weer op, als ik op tv hoor verkondigen dat de zoveelste meidengroep/missengroep het levenslicht ziet. Meestal gaat het om knappe meiden die in hun vrije tijd (bij voorkeur onder de douche) al eens een song ten beste geven en die hierna denken klaar te zijn voor ‘het grote werk’. Want geef toe, die akoestiek in een badkamer is zo fantastisch dat er groot talent dreigt verloren te gaan als het niet eens dunnetjes wordt overgedaan in een opnamestudio.

Vroeger hadden we Opium, Sha-Na of het lichtjes fantastische Seduced, K3 boert nu al jaren goed, Roxane Kalishoek ging solo verder na de split van Spirit (de groep, niet de politieke partij) en ook ex-miss Joke Van de Velde had eventjes zangambities. Tanja Dexters zit samen met o.a. Topmodel Elisa Guarraci in het eind vorig jaar opgerichte Jameerah, maar ze zullen straks zware concurrentie krijgen van KittyCrush, een groepje met twee missen en eentje die er heel goed één zou kunnen wezen.

Alizée Poulicek, Zoë Van Gastel en Anouk Matton: onthou vooral hun namen zou ik zeggen, want ik vrees dat hun muzikale loopbaan geen al te lang leven is beschoren. Ze zouden met drie gaan dj’en (jawel!), plaatjes draaien maar ook hun eigen singles uitbrengen. En er komt zelfs een reality soap op de buis over de drie dames, gelukkig weten we nog niet op welke zender. In het fijne mediamagazine ‘De Rode Loper’ had Van Gastel alvast vertrouwen wat de inhoud betreft. Over de inhoud van Poulicek bestaat alvast geen twijfel, die zadelde zichzelf onlangs met een paar siliconenborsten op. Nu de rest nog! 😉

UPDATE

Lang heeft het inderdaad niet geduurd. Midden oktober haakte eerst Poulicek af, daarna ook Van Gastel (officieel wegens tijdsgebrek, maar da’s natuurlijk onzin). En Anouk Maton bleef uiteindelijk alleen over. Volgens ‘insiders’ die de reality soap hebben gevolgd begon het met Poulicek die te pas en te onpas overal te laat arriveerde. De dj skills die de meiden onder de knie moesten krijgen haalden niet eens het scherm. Volgens de laatste berichten zou de reality soap zonder al te veel rumoer van het scherm zijn gehaald. Je moest geen Nostradamus zijn om dat vooraf te kunnen voorspellen.

Advertenties

Posted 18/08/2010 by ambijans in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: