Ode aan mijn boezem   7 comments

Gisteren was het alweer ‘Knuffeldag’, de ideale gelegenheid om alle vrouwelijke collega’s eens stevig tegen onze boezem te drukken of andersom natuurlijk. 😉 Maar … dan moet je wél onthouden dat het ‘Knuffeldag’ is. Op dat punt werd ik dit jaar door Alzheimer ernstig in de steek gelaten. Nu wordt het weer één jaar aftellen naar de volgende ‘Knuffeldag’.

Doch niet getreurd, want op het gebied van boezems worden we dit weekend aardig verwend. Vergeet Playboy, P-Magazine en andere Ché’s voor één keer want in Het Nieuwsblad van dit weekend zit er een bijlage ‘Ode aan mijn boezem’. 12 bekende Vlaamse vrouwen (o.a. de hierboven geportretteerde Lien Van de Kelder, Eline De Munck, Hanne Troonbeeckx en Els Tibau) gunnen ons een blik op hun ongetwijfeld fraaie voorsteven. Tegenwoordig zijn de bijlages in kranten (zie bijvoorbeeld ook Nina bij Het Laatste Nieuws) een stuk sensueler dan de doorsnee coverreportages van de Vlaamse mannenbladen.

Waarmee we meteen te weten komen wat we eigenlijk al jaren wisten: ‘bloot verkoopt’, het moet dus niet per se expliciet bloot zijn. De reportages die in de kranten verschijnen weten nogal wat mensen te prikkelen, terwijl de mannenbladen al té vaak terugvallen op steeds weer dezelfde covermodellen die al 10 of meer jaar de dienst uitmaken op de bladenmarkt. Namen noemen is in dit geval geheel overbodig. De goede verstaander heeft na het lezen van dit blogbericht maar een half woord nodig: elke zichzelf respecterende tettenman haalt best de weekendeditie van Het Nieuwsblad in huis. Met z’n allen naar de krantenwinkel! Borsten, een feest!

Posted 30/10/2010 by ambijans in Algemeen

7 responses to “Ode aan mijn boezem

Subscribe to comments with RSS.

  1. moet ik je de bijlage toesturen ?

  2. Don’t worry, ik kan wel tot woensdag wachten. Dan kijk ik in de krant op het werk. 😉

  3. Tetteman :D!

  4. Seg, waar zijn de scans van dit magazine? Kwil roos van acker haar tette wel is zien.

  5. 🙂 fijn, zo’n ode aan de boezem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: