Moedige Missers halen top 100 in Vlaamse kwisranking   Leave a comment

Net vóór het weekend begint kunnen we jullie op de valreep nog goed nieuws brengen, vers van de pers uit het Vlaamse kwiscircuit. We hadden het zelf al een tijdje zien aankomen, maar wilden er pas officieel mee uitpakken als we mathematisch zekerheid hadden over onze plaats in de ranking. Die top 100 notering is nu een feit na een blik op de ranking zoals ze eruit ziet in de maand februari: daarin stijgen Moedige Missers spectaculair van plaats 117 naar plaats 83 in de klassering. Mochten we hier nog staan op het einde van het seizoen, dan halen we zelfs een tweede sterktepunt binnen.

Maar laat ons voorlopig maar genieten van de huidige hoogconjunctuur in onze kwisgelederen. De maand januari kwisten we slechts 4 keer, maar de helft van die kwissen leverden ons wel een pak punten op. Op mijn verjaardag wonnen we de kwis die werd georganiseerd door kwisploeg Calabria in Vroenhoven. Dat bleek op de valreep nog een cat. 4 kwis te zijn. En vorige week in Lommel een verdienstelijke vierde plaats op een cat. 3 kwis. Nogal begrijpelijk dat wij de laatste tijd met een grote glimlach tot achter onze oren verschenen op het werk, bij familie, vrienden, kennissen of op de eerstvolgende kwis waar we speelden.

Wat leert ons de huidige ranking nog meer? Het beste kwisteam in onze provincie blijft tot nader order Noojt Kontent op plaats 54, Racing Denk stijgt aardig door naar 61, Pelter Skelter houdt stand op 72, kort gevolgd door Merckendis op 73. Moedige Missers staan als Limburgse nummer 5 op 83 geparkeerd. Calabria op 102, Plus Mien op 120, Remember Londonderry op 135, Dementia Praecox op 163 en De Vier Wijzen op 166 zorgen ervoor dat we in Limburg nog altijd 10 ploegen hebben die goed zijn voor sterktepunten in het kwiscircuit. De Vier Biggetjes staan op 171 en die komen we ook al eens tegen, maar ik heb geen idee of zij zich als Limburgs kwisteam profileren. Mogen we jullie nog vertellen dat we gelukkig zijn met die plek in de top 100? 😉

Posted 04/02/2011 by ambijans in Algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: