Het strand van Guardamar   3 comments

Maandag is normaal het begin van een nieuwe werkweek, maar in ons geval zitten we in de laatste rechte lijn van onze Spaanse vakantie. Vandaag trokken wij gezellig naar het strand van Guardamar. Nu augustus is gepasseerd is het merendeel van de buitenlandse toeristen terug huiswaarts getrokken. Vooral Spaanse toeristen aangetroffen op een zonovergoten strand in aangename temperaturen. Onze felbegeerde schoenen wisten we helaas niet op de kop te tikken, maar de wandeling door de zee van pier naar pier kwam er wel.

We bleven aan het strand eten, waarna we rustig terug huiswaarts trokken. Straks eens rustig twee koppen bij elkaar steken voor wat Cuba 2012 (januari) betreft. Daarna nog eventjes snel terugkoppelen naar Johan aan het thuisfront en we zijn misschien vertrokken voor een nieuw reisavontuur. Vooralsnog geen activiteiten gepland, dus het zou best wel eens kunnen dat ik net vóór de ION-kwis in Lommel terug in het land ben. Als ik daardoor het personeelsfeest van het werk zal moeten missen, dan zal ik dat wellicht kunnen verteren zonder al te veel tranen te moeten plengen. 😉

Posted 05/09/2011 by ambijans in Algemeen, Reizen

3 responses to “Het strand van Guardamar

Subscribe to comments with RSS.

  1. wanneer komt gij thuis?
    word ik verondersteld je te komen afhalen in M’tricht.
    Laat dan weten hoelaat en vluchtnummer.

    • Volgens Wies ging jij inderdaad taxi spelen donderdagmorgen. Mijn vluchtnummer is FR 9042, ik vertrek hier rond 7u55, dus ik verwacht rond 10u25 te landen. Alvast bedankt voor de moeite!

  2. OK. Komt in de handtas.
    Zeg, doe Carmenneke zeker de groeten van mij. zeg maar dat ik het echt spijtig vind dat ik haar niet de hand kan drukken, misschien wel een kus mis en een gezapig gesprekje in het Aaantwerps.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: