Freaky Friday?   Leave a comment

Laatste dagje minimumbezetting op het werk! De eerlijkheid gebiedt ons ook te zeggen dat het op maandag en donderdag vrij kalm was in de bibliotheek. Je weet het nooit met die vakanties, maar het allerheiligenverlof heeft zeker niet voor grote volkstoelopen gezorgd. Eerlijk gezegd verwacht ik ook op vrijdag geen aardverschuiving.

Vandaag leveren ze ook ons nieuwe tv-toestel aan huis. Als ik vanavond thuis ben zou die al uitzendklaar in de kast moeten staan. Ook op andere fronten valt er vrij vrolijk nieuws te melden. Zo gaat het goed vooruit met de inschrijvingen voor onze Lettermolenkwis van 9 december a.s. Ondertussen al 30 teams ingeschreven en 4 teams waarvan ik nog geen ploegnaam heb doorgekregen. Virtueel dus 34 ploegen voorlopig, op ca. 5 weken vóór het zover is. Nog 6 teams kunnen aan de start komen en dan zitten we onherroepelijk vol! Benieuwd of we een reservelijst gaan moeten aanleggen.

Morgenavond kwissen we overigens in Tessenderlo. Volgens de organisatie zou die kwis een beetje hetzelfde niveau nastreven als de kwis van de afgelopen week in Bilzen (Racing Denk). Als dat effectief zo is, dan krijgen we zeker een gezellige zaterdagavond. Ook de nieuwe kwisranking van november is sinds gisteren bekend. Noojt Kontent (41) blijft nummer 1, vóór Racing Denk (43), Pelter Skelter (50) en Calabria (70). Moedige Missers zijn terug het vijfde team van Limburg (lichte stijging van 82 naar 81). We spelen terug haasje over met Merckendis dat stevig zakt (van 76 naar 92). Ik vermeld ook nog twee stevige stijgers in de top 200: Vier Wijzen (133 naar 113) en Grand Cru (163 naar 141).

Advertenties

Posted 04/11/2011 by ambijans in Algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: