Zondagsnieuws   Leave a comment

In ons overzichtje zondagsnieuws een aantal nieuwtjes die voorlopig niet ter sprake kwamen op deze fijne pagina (ja toch!). We beginnen met iets dat zich vorige week al aankondigde, maar sinds vrijdagmiddag officieel is: de nieuwe LG tv staat trots te pronken in de woonkamer. Twee vriendelijke gasten van Vanden Borre kwamen het die dag leveren. Vanaf nu bekijken we alles van de platte kant (toch wat het televisiegedeelte aangaat). ūüėČ

Er viel ook babynieuws te rapen in de vriendenkring. Op 2 november mochten Christophe en Bianca hun eerste dochter begroeten. Die kreeg de welluidende naam Evangeline Lutske Henriette Hermans mee. Ze is 3,180 kg zwaar en 48 cm groot en aan de eerste foto’s te oordelen ziet ze er gezond uit. Ze kwam in Mortsel ter wereld, maar zal snel genoeg terug thuis zijn in Antwerpen city.

Ook van de werkplek overwegend goed nieuws deze keer (en dan hebben we het nog niet eens over de komende week). Een tijd geleden legde ik¬†al de eerste contacten voor onze dinsdagmenu’s voor het najaar van 2012. Voor september legde ik al een manspersoon vast en nu hebben we eind oktober 2012 ook nog afspraak met twee zussen (omdat we op √©√©n been niet kunnen leven, zullen we maar denken). Verder maken we nu ook nog werk van een nieuw dinsdagmenu voor sporters. De naam (een √©chte topper) zit al in mijn hoofd, maar voorlopig moeten de eerste contacten nog worden gelegd. Alles verloopt vrij voorspoedig totnogtoe, dus normaal moeten we november 2012 vlotjes kunnen afhandelen.

Posted 06/11/2011 by ambijans in Algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: