50 mooiste vrouwen internationaal (1-5)   1 comment

Charisma Carpenter

Nu onze vorige rubriek (‘de vraag van de week’) ten einde is gekomen stellen we er meteen twee nieuwe voor die elk tien afleveringen in beslag zullen nemen. Iedereen weet ondertussen dat ik een fervent liefhebber van vrouwelijk schoon ben, dus werd het dringend tijd dat we eens een (vrij korte) lijst zouden maken met genomineerden. De eerste tien weken belichten we de 50 mooiste buitenlandse vrouwen, daarna schakelen we over op 50 Belgische vrouwen. Uiteraard is dit geen objectieve lijst, want smaken en kleuren verschillen. Er staan heel wat vrouwen bij die al ‘op leeftijd’ zijn, maar dat komt natuurlijk omdat ondergetekende ook niet meer zo piepjong is natuurlijk. 😉 Het zijn allemaal min of meer bekende dames. Ik had ook een toplijst kunnen maken met vrouwen uit mijn kennissenkring, maar ik respecteer hun privacy en ik zou zeker niet willen dat ze na mijn rubriek zouden worden gestalkt of in hun vrijheid worden aangetast. ’t Is maar dat jullie het weten! Bij elke dame staat trouwens een korte inhoud, zodat jullie meteen weten waar jullie haar van zouden kunnen kennen. We beginnen met de dame hierboven!

1. Charisma Carpenter

Amerikaanse actrice (44), die begon als cheerleader en daarna in de theaterwereld terechtkwam. Hierna volgde ‘Baywatch’, ‘Malibu Shores’, ‘Charmed’ en ‘Buffy the vampire slayer’. Heeft weinig problemen om uit de kleren te gaan, maar wil niet als een sekssymbool te boek staan.

2. Scarlett Johansson

30-jarige Amerikaanse actrice met Deense roots. Was nog een kindsterretje ten tijde van ‘The Horse Whisperer’ (1998), maar zou snel furore maken in tal van andere films. Zingt graag maar acteert beter, was ooit getrouwd met voormalige melkmuil Ryan Reynolds, tegenwoordig hertrouwd met een Fransoos en moeder van een dochter.

3. Mila Kunis

31-jarige Amerikaanse actrice met Oekraïnse roots. Bekend van de komische reeks ‘That 70’s Show’ maar ook vaak gevraagd als stemactrice. Zat oorspronkelijk in B-films maar krijgt tegenwoordig betere scripts aangeboden. Is samen met Ashton Kutcher, de ex van Demi Moore met wie ze een dochter heeft.

4. Monica Bellucci

Is met haar 50 jaar op de teller wellicht de oudste uit mijn lijstje. Supermodel, actrice en straks de allernieuwste Bondgirl in ‘SPECTRE’. Heeft twee dochters en was jarenlang getrouwd met acteur Vincent Cassel. Naast een mooi lichaam tevens eigenares van een talenknobbel. Spreekt Italiaans maar ook vloeiend Frans, Engels en Spaans.

5. Hayley Atwell

Bijna 33-jarige Britse actrice, die ook een Amerikaans paspoort heeft. Loopt school in Londen en belandt via enkele BBC-producties uiteindelijk in de States. Leent haar voluptueuze lichaam wel eens uit voor kostuumdrama’s, maar voelt zich ook thuis in comics met superhelden in de hoofdrol.

hayley atwell

Advertenties

Posted 28/03/2015 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

One response to “50 mooiste vrouwen internationaal (1-5)

Subscribe to comments with RSS.

  1. ja….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: