50 mooiste vrouwen internationaal (6-10)   Leave a comment

Olivia Wilde

Hopla! Na deel 1 (waarin we een begin maakten met de naar onze bescheiden mening 50 mooiste bekende buitenlandse vrouwen) komen wij uiteraard met veel plezier terug met een passend vervolg. Wij selecteerden opnieuw vijf pareltjes onder het toeziend oog van een vakjury én een gerechtsdeurwaarder. Ze werden gewikt, gewogen, gekeurd én uiteindelijk goed bevonden voor mijn fameuze lijst. De volgende vijf dames kwamen deze keer uit onze trommel. Zeg nu zelf, een mooier paascadeau kan je jezelf toch niet wensen!

6. Olivia Wilde

31-jarige actrice, die je zou kunnen kennen van ‘House’ of ‘The OC’. Ondanks het feit dat we hier mooi vlees in de kuip hebben, is Olivia een aanhangster van het pescotarisme. In haar vrije tijd is ze lid van tal van verenigingen maar ze is ook actief bezig met goede doelen. Op politiek vlak is ze een overtuigde Democrate. Mij kan ze alleszins krijgen, als ze genoeg moeite doet uiteraard! Ondertussen ben ik hopeloos te laat want sinds vorig jaar slorpt het moederschap haar op.

7. Katarina Witt

Ondertussen 49 jaar oud, maar ze heeft nog niets aan charme ingeboet. Was ooit de beste kunstschaatsster ter wereld, deed mee aan Holiday on Ice en acteerde in enkele films. In Duitsland presenteert ze tegenwoordig ‘Sterren dansen op het ijs’ maar wij kregen het liever wat warmer zoals bij haar fameuze Playboyreportage in 1998, een editie die overigens records brak. Een beetje de samenvatting van haar leven quoi!

8. Julie Benz

Mooie blonde, Amerikaanse actrice van 42 jaar, die je zou kunnen kennen van ‘Buffy the vampire slayer’ of spin-off ‘Angel’ maar vooral haar rol als Rita Bennett in de tv-serie ‘Dexter’ bleef eigenlijk stevig op mijn netvlies kleven. Speelt tegenwoordig een rol in de sci-fi reeks ‘Defiance’.

9. Gemma Arterton

Britse actrice van 29 die net als ondergetekende Steenbok als sterrenteken heeft. Via een theaterrol in een stuk van Shakespeare komt ze in de filmwereld terecht. Verplicht kijkvoer: ‘The disappearance of Alice Creed’. Was ooit model voor G-Star Raw en zat bijna in ‘Under The Skin’ (rol ging uiteindelijk naar Scarlett Johansson) omdat de regisseur haar een gebrek aan star quality toedichtte. Duidelijk een regisseur met stront in zijn ogen! 😉

10. Krista Allen

Hiep hiep hoera! Dit Amerikaanse snoepje wordt vandaag 44 jaar oud. Begon als gezicht van het welbekende biermerk Budweiser, toonde haar fraaie rondingen o.a. in ‘Baywatch’ en de tv-films rond ‘Emmanuelle’. Soapliefhebbers hebben haar vast en zeker zien opdraven als Billie Reed in ‘Days of our lives’. Heeft ondertussen ook twee mislukte huwelijken op haar conto staan en ze was een jaartje of twee de vriendin van George Clooney. Je mag er dus zeker mee gezien worden! Volgende week brengen wij vijf nieuwe dames met de juiste looks.

Krista Allen

Advertenties

Posted 05/04/2015 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: