50 mooiste vrouwen internationaal (11-15)   Leave a comment

Christina Plate

Hier zijn we terug met alweer de derde aflevering van onze vaste rubriek. Wij wisten zonder veel moeilijkheden vijf nieuwe namen te sprokkelen die thuishoren in onze persoonlijke top 50 van mooie vrouwen. Zoals jullie zullen merken zit er hier en daar een verrassende of zelfs minder bekend klinkende naam in ons lijstje. We hebben soms diep in ons geheugen moeten graven om ze te kunnen reproduceren. Vandaag beginnen we in Duitsland en eindigen we in Nederland. Omdat de onderlinge relatie tussen de twee landen nogal gevoelig ligt, hebben we een veilige afstand tussen beide dames gecreëerd. 😉

11. Christina Plate

49-jarige Duitse actrice, die op jonge leeftijd kinderkleding showde op de catwalk maar daardoor al snel op het Duitse tv-scherm zou belanden als kindsterretje. Ze duikt later op in Duitse krimi’s als ‘Derrick’ en ‘Tatort’, in ‘Praxis Bülowbogen’ en tal van andere reeksen. Eén van mijn fijnste jeugdherinneringen uit de tijd dat we het Duitse tijdschrift Bravo kochten.

12. Kelly Brook

Deze 35-jarige Britse verdient de kost als model, actrice of tv-presentatrice. Vooral als model strijkt ze behoorlijk riante vergoedingen op. Duikt regelmatig op in schoonheidslijstjes van GQ, Loaded, FHM en andere aanverwante bladen. Ze houdt van dieren en wij houden van haar. Voilà, de cirkel is rond!

13. Sofía Vergara

Dit 42-jarig Colombiaans fotomodel en actrice is aanvankelijk enkel bekend in eigen land, maar ze wijkt aan het begin van de 21ste eeuw uit naar de Verenigde Staten. Haar rol van Gloria in de reeks ‘Modern Family’ zal er snel voor zorgen dat ze één van de best betaalde tv-sterren wordt in de States. Ze heeft een zoon van 22 en vormt sinds juli vorig jaar een koppel met Joe Manganiello (Alcide uit ‘True Blood’), ongetwijfeld dé droomman van nogal wat vrouwen!

14. Eva Longoria

40-jarige Amerikaanse actrice, die een carrière als topmodel zag stranden omdat ze gewoon té klein was. Ging dan maar acteren en kwam via ‘The Young and the Restless’ terecht in de cast van ‘Desperate Housewives’ waarin ze gestalte gaf aan de materialistische Gabrielle Solis. Tal van reclameopdrachten en fotosessies kwamen op die manier haar kant op. Terecht uiteraard!

15. Bo Maerten

22-jarige Nederlandse actrice die gedeeltelijk Vlaamse roots heeft, want vader Hugo trok na zijn theateropleiding aan Herman Teirlinck richting Nederland. Bo kreeg een hoofdrol in ‘Timboektoe’, speelde enkele seizoenen de rol van Kim in ‘Onderweg naar morgen’ en ze bouwt ondertussen gestaag verder aan haar carrière. Ze studeerde aan de Toneelacademie Maastricht. We hebben ongetwijfeld het laatste nog niet van haar gezien!

bo maerten

Posted 12/04/2015 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: