50 mooiste vrouwen internationaal (21-25)   Leave a comment

elisabetta canalis

Niets beters dan een mooie zondag om nog eens een frisse lading nieuwe dames op jullie los te laten. We vonden alweer vijf dames die ons (kleine) hartje sneller doen slaan, de adrenaline door ons lijf doen gieren en die onze aandacht nooit doen verslappen. Ze moeten het ons geen twee keer vragen … of het zou moeten zijn dat we het de eerste keer niet goed hebben gehoord! We willen er geen wekelijks spelletje van maken, maar vóór George Clooney trouwde papte hij ooit aan met nummers 21 én 25. Waar Nespresso al niet goed voor kan zijn! 😉

21. Elisabetta Canalis

36-jarige Italiaanse die zowel als model, actrice of presentatrice werkzaam is. Canalis had in haar liefdesrelaties meestal een voorkeur voor acteurs, maar heeft ook twee ex-voetballers op haar lijstje staan. Ze is sinds september 2014 gelukkig getrouwd met een orthopedisch chirurg.

22. Amanda Righetti

32-jarige Amerikaanse actrice met Italiaanse roots. Is wellicht het meest bekend van haar rol als Grace Van Pelt in ‘The Mentalist’. Ze is sinds 2006 getrouwd met een filmregisseur en sinds begin 2013 moeder van een zoon. Righetti begon op 15-jarige leeftijd een modellencarrière, waarna ze doorbrak als actrice, ‘maar da’s logisch’ zou Johan Cruijff zeggen!

23. Natalie Portman

33-jarige Israëlisch-Amerikaanse actrice, die vroeger aan ballet deed en die nu bekendstaat als een overtuigde veganiste. Ze won een Golden Globe voor ‘Closer’, een Oscar voor ‘Black Swan’ en ze doet veel liefdadigheidswerk. Portman trouwde met een choreograaf en is moeder van een zoontje.

24. Emily Ratajkowski

Haar achternaam laat anders vermoeden, maar Emily is een 23-jarig in Londen geboren Amerikaans model en actrice wiens vader een Pools schilder is en wiens moeder professor en schrijfster is. Op 14-jarige leeftijd debuteert ze als fotomodel en ze is ook enkele keren te zien in muziekvideo’s. Haar topless doortocht in ‘Blurred lines’ van Robin Thicke zullen sommige mensen zich wel herinneren. Ze was ook topless te bewonderen in ‘Gone girl’, wat nog maar eens bewees dat deze dame stevige jetsers heeft. Tsja, daar ben ik dan weer gevoelig voor!

25. Stacy Keibler

In een vorig leven was deze 35-jarige meid professioneel worstelaarster, maar tegenwoordig wordt ze ook gevraagd als model of actrice. Met haar ranke lichaam van 180 cm hoog uiteraard een kolfje naar haar hand. Nadat haar relatie met Clooney in de zomer van 2013 spaak liep begon ze al snel een hoge pief uit het bedrijfsleven te daten. In maart 2014 trad ze met hem in het huwelijk, hun dochter kwam vijf maanden later ter wereld.

stacy keibler

Posted 26/04/2015 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: