50 mooiste vrouwen internationaal (26-30)   Leave a comment

Shailene Woodley

Met editie 6 belanden we meteen in de tweede helft van ons lijstje. Deze week houden wij het op twee actrices (waarvan we de eerste gerust een rijzende ster mogen noemen), twee sporters (waarvan de tweede een aparte dimensie gaf aan het begrip warming-up) én een topmodel (die nu al de nieuwe Kate Upton wordt genoemd). Worden die meiden aan huis geleverd? Nope, maar misschien kunnen ze de zondag van menig man een beetje mooier kleuren. We blijven proberen!

26. Shailene Woodley

23-jarige Amerikaanse actrice die ik persoonlijk het eerst zag opduiken in ‘The Descendants’, maar blijkbaar zat ze ervoor o.a. al in ‘Everybody loves Raymond’, ‘Without a trace’ en een aantal tv-films. Schitterde in John Green’s boekverfilming ‘The Fault In Our Stars’. Nee, we hebben het laatste nog niet gezien van deze actrice!

27. Evangeline Lilly

Deze 35-jarige Canadese actrice kennen we uiteraard als Kate Austen uit ‘Lost’. Daarvoor deed ze modellenwerk om haar studies te bekostigen en ze verrichtte missiewerk op de Filipijnen. Zit blijkbaar ook in ‘The Hobbit’-trilogie, maar dat ging aan mij voorbij. Ze spreekt vloeiend Frans en woont met vriend en kind tegenwoordig op Hawaii.

28. Ana Ivanović

27-jarige Servische tennisspeelster die 1,84 m lang is. Won Roland Garros in 2008 en stond dat jaar 12 weken eerste op de WTA-ranking. In haar vrije tijd studeert ze o.a. Spaans en ze durft al eens op de cover van een modeblad te verschijnen. Is gelieerd met Bastian Schweinsteiger van Bayern München.

29. Michelle Jenneke

21-jarige goedlachse Australische hordeloopster, die naast sporten bezig is met haar ingenieursstudie aan Sydney University. Jenneke is een wereldtopper in wording, die tegenwoordig opduikt in lijstjes van mooie vrouwelijke sporters, die met veel plezier paradeert in de Swimsuit edition van Sports Illustrated en die nóg liever een uitdaging aangaat in het drukbekeken ‘Top Gear’.

30. Charlotte McKinney

23-jarig Amerikaans model die naast een flink stel borsten ook in het bezit is van een populaire Instagramaccount. Kapte op haar 17de met school en besloot model te worden. Daarna ging het snel want ze werd meteen het gezicht van Guess. Ook haar optreden in de reclame van Carl’s Jr., een fastfoodketen, leverde haar veel extra aandacht op tijdens de recentste Super Bowl. Uiteraard niet in alle staten van de VS te zien! 😉

charlotte mckinney

Advertenties

Posted 03/05/2015 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: