50 mooiste vrouwen internationaal (31-35)   Leave a comment

dianna agron

Deel 7 van onze reeks en de plaatsjes worden stilaan duur om onze eindselectie te halen. We houden helaas geen audities om de juiste vrouwelijke troeven nog eens te checken, zoals straks zal gebeuren bij het kiezen van de nieuwe K3‘tjes maar laat dat de pret vooral niet drukken. Vandaag doen we het met meiden die acteren, zingen of die beroepshalve over een catwalk marcheren. Er zijn er zelfs bij die het alle drie kunnen. Wat een luxe! ūüėČ

31. Dianna Agron

E√©n seizoen ‘Glee’ was voor ons ruimschoots voldoende om er achteraf snel de brui aan te geven, al moesten we het dan w√©l doen zonder deze 31-jarige¬†dame die Quinn Fabray vertolkte. Ze acteert, danst en ze zingt en ze zat o.a. ook in ‘Heroes’, ‘Numb3rs’, ‘I Am Number Four’ en het zwakke ‘The Family’. Zonder Agron had ik het einde van die film zelfs nooit gehaald!

32. Lianne La Havas

25-jarige Britse singer-songwriter die tot het selecte groepje kanshebbers op de BBC Sound of 2012 behoorde. In dat jaar kwam haar debuutalbum uit en had ik een close encounter met haar in de Club op Pukkelpop. Mocht al met enkele muzikale grootheden samenwerken (Prince, Paloma Faith, Bon Iver en Alt-J) en ze zal in juli bevallen van een (hopelijk) mooie tweede cd.

33. Jennifer Lopez

Jenny from the block is ondertussen 45 en vooral bekend door haar acteer -en muziekcarrière, al is er uiteraard meer. Zo heeft ze een eigen kledinglijn met alles erop en eraan, een eigen restaurant en uiteraard haar eigen parfum in meerdere fragrances. Ze heeft drie mislukte huwelijken achter de rug, is moeder van een tweeling en we mogen gerust zeggen dat ze het pad effende voor nogal wat Latijns-Amerikaanse actrices.

34. Yvonne Strahovski

Minder bekende 32-jarige¬† Amerikaanse actrice van Poolse komaf, die in mijn gezichtsveld verscheen toen ze de rol van Hannah McKay in ‘Dexter’ vertolkte. Wat weinige mensen weten is dat ze ook gestalte geeft aan personages in games. Ze deed ook mee in een reclame van PETA, dus dierenwelzijn staat ook op haar persoonlijke agenda!

35. Nina Agdal

Waar blijven die Scandinavische vrouwen hoor ik iemand vragen? Dit 23-jarig Deens model sierde in 2014 de cover van de badpakkeneditie van Sports Illustrated. Onnodig te zeggen dat ze ondertussen regelmatig andere covers siert. Had relaties met o.a. Leonardo DiCaprio en¬†Adam Levine (Maroon 5) en zou tegenwoordig samen zijn met¬†een zekere¬†Reid Heidenry, een mannelijk model dat in de immobili√ęnsector zijn kost verdient. Dames moeten ‘m maar eens googelen, wij houden ons daar niet mee bezig! ūüėČ

nina agdal

Advertenties

Posted 10/05/2015 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: