50 mooiste vrouwen internationaal (41-45)   Leave a comment

lindsey vonn

Alweer de voorlaatste aflevering van onze tiendelige reeks over mooie vrouwen die zich bij voorkeur buiten onze landsgrenzen voortbewegen. Na volgende week richten we onze blik trouwens op ons eigen Belgenlandje, dus ‘be prepared!’. Vandaag starten we met een sportieve dame, de rest van de laureaten is beroepshalve bezig met acteren. De ene dame is al wat bekender dan de andere, een mooie mix (al zeg ik het zelf).

41. Lindsey Vonn

30-jarige Amerikaanse alpineskiester (misschien wel de beste aller tijden), recordhoudster in het aantal wereldbekerwedstrijdoverwinningen. Ze draagt nog steeds de achternaam van haar ex-man, was tot begin deze maand gelieerd aan Tiger Woods, maar is ondertussen dus terug ‘happy single’. Stond uiteraard al op de cover van Sports Illustrated en één van haar hobby’s is lezen. Sounds like a match made in heaven! 😉

42. Megan Fox

29-jarige Amerikaanse actrice, die ondanks een rebelse jeugd al snel in de televisiewereld terechtkwam. Zat in de serie ‘Hope & Faith’, ‘Transformers’ en een aantal romcoms. Geen dingen die de échte cinefiel moet hebben gezien m.a.w.. Hoewel ze het imago van sekssymbool met zich meedraagt is ze toch netjes getrouwd met Brian Austin Green, die jullie zouden kunnen kennen van zijn rol als David Silver uit Beverly Hills 90210 met wie Megan twee kinderen heeft.

43. Halle Berry

48-jarige Amerikaanse actrice die zowel een Oscar (voor ‘Monster’s Ball’) als een Razzie (voor ‘Catwoman’) won voor haar acteerprestaties. Was wél zo sportief om haar prijs persoonlijk te komen afhalen. Maakte haar filmdebuut in ‘Jungle Fever’ van Spike Lee en daarna ging het crescendo. Berry was twee keer getrouwd en is moeder van een zoon en een dochter.

44. Maggie Grace

31-jarige Amerikaanse actrice, die in ons blikveld kwam door haar rol als Shannon Rutherford in ‘Lost’, ook al was die doortocht véél te kort. Zat verder ook in de Twilight-saga, de Taken-trilogie en een aantal afleveringen van ‘Californication’. Sinds februari dit jaar is ze verloofd met iemand uit de filmbusiness.

45. Allison Williams

27-jarige Amerikaanse actrice, comédienne en zangeres die Marnie Michaels speelt in de HBO-reeks ‘Girls’. Haar cv oogt op dit moment nog wat magertjes, maar daar komt ongetwijfeld verandering in. Mocht dit jaar een stemmetje doen in ‘The Simpsons’, dus dat komt helemaal goed. Williams is trouwens verloofd met de oprichter van CollegeHumor.

allison williams

Posted 24/05/2015 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: