‘De smaken van Spanje’ (Claudia Roden)   Leave a comment

claudia roden

Een boek over de gerechten van mijn favoriete vakantieland in Europa. Dit boek wordt wel eens hét standaardwerk over de Spaanse keuken genoemd, liefst 512 pagina’s dik. Gepassioneerd en uitnodigend geschreven, in de onnavolgbare stijl van Claudia Roden met een schat aan authentieke recepten en kennis over de Spaanse keuken en de geschiedenis die daar onlosmakelijk mee verbonden is. Claudia Roden is geboren en getogen in Caïro. Zij voltooide haar opleiding in Parijs en volgde later de kunstacademie in Londen. Met de publicatie van haar bestseller ‘A Book of Middle Eastern Food’ in 1968 bracht Claudia Roden een revolutionaire verandering teweeg in de westerse waardering van de keukens van het Midden-Oosten. Sindsdien schreef Roden nog tien kookboeken, waaronder het veelgeprezen ‘De joodse keuken’ en ontving zij vele prijzen voor haar werk. Een boek waar je vast en zeker honger van krijgt. Ook uit te lenen in de beste bibliotheek van de streek!😉

Posted 18/06/2015 by ambijans in Literatuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: