50 mooiste vrouwen nationaal (36-40)   Leave a comment

silke becu

Hier zijn we weer met onze binnenlandse babes, een ideaal zomers afleidingsmanoeuver voor het gure herfstweer dat ons dezer dagen overspoelt. Geen nood, de zon komt ooit terug en we hebben na vandaag nog twee edities ‘mooie vrouwen uit eigen land’ te gaan. Ook vandaag weer een bont allegaartje dat begint met jong geweld wat daarna mooi doorloopt naar het iets oudere segment. Zo kan niemand zich misdeeld voelen! ūüėČ

36. Silke Becu

27-jarige actrice die in eerste instantie vaak te zien was in theaterzalen, soms zelfs in stukken die ze zelf had geschreven. Voor het eerst op tv te zien in ‘Familie’, maar ook in ‘Crimi Clowns’, ‘Connie & Clyde’ en een gedrocht als ‘Bowling Balls’. Silke is tevens stemactrice voor animatiefilms en ze duikt al eens op in reclamefilmpjes.

37. Axelle Despiegelaere

18-jarige deerne die opviel als WK-voetbalbabe 2014 toen ze ons land aanmoedigde in Brazili√ę. Had bijna een contract met L’Or√©al beet tot een walgelijke jachtfoto roet in het eten gooide. Herpakte zich en is ondertussen o.a. het gezicht van Ice-Watch geworden. E√©n klein minpuntje? Ze supportert voor Club Brugge, de club die ook dit jaar weer landskampioen zal worden! ūüėÄ

38. Evi Hanssen

36-jarige zangeres en presentatrice die als achtergrondzangeres begon in de¬†Samson en Gert kerstshows. Begon daarna als vj op TMF Vlaanderen, verkaste naar de VRT om vervolgens bij VTM te belanden. Tussen 2006 en 2013 is ze presentatrice van ‘Expeditie Robinson’. Hierna krijgt ze ook voet aan de grond op de Nederlandse tv. Ze was getrouwd, heeft twee kinderen en sinds kort heeft ze terug een Nederlandse zakenman als vriend.

39. Roxane Kalishoek

36-jarige Antwerpse zangeres die ooit begon in meidengroepje Spirit, maar die later een solocarrière lanceerde. Een prikkelende cover van Whitney Houston, twee opmerkelijke Eurosongdoortochten en talrijke P-Magazine badpakkenspecials, dat zijn de dingen die we ons graag herinneren. Van 2009 tot eind 2013 had ze een zangcarrière als RoxStar, maar die bleek niet écht succesvol. Roxane heeft twee kinderen en ze heeft terug een reguliere job in het bedrijfsleven.

40. Cath Luyten

38-jarige presentatrice die we kennen van ‘De Kazakkendraaiers’, haar reportages in ‘Vlaanderen Vakantieland’, ‘Caf√© Corsari’ en ‘We’re going to Ibiza’. Cath is getrouwd met sportjournalist Frank Raes en moeder van Bill. Cath is niet vies van een streepje bloot, zeker als het haar programma ten goede kan komen!

cath luyten (c) Marco Mertens

Posted 26/07/2015 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: