50 mooiste vrouwen nationaal (41-45)   Leave a comment

001_GPV1QU_20090627_NINHP_00

Toen ik jong(er) was (‘in de tijd dat de dieren nog spraken’ zo wil de overlevering) was ik vooral een liefhebber van het blonde, Scandinavische schoonheidsideaal. Naarmate ik ouder werd moest ik erkennen dat ook brunettes of dames met zwart haar de moeite waard waren. Dames met Italiaanse roots blijven tot nader order uiteraard ‘buiten categorie’ qua schoonheid. Misschien moeten we daar eens een aparte blogpost voor creëeren. We gingen het echter over dames uit eigen land hebben. Eentje was ooit Miss België, de volgende maakt graag het mooie weer, die daarna is de bestverkopende kookboekenauteur in ons land (op 22 september ‘live’ bij ons te gast in de bibliotheek), we hebben er hierna één met Italiaans bloed en we eindigen met iemand uit Zonhoven. Ze woont er niet meer, maar uit het oog is bij ons niet uit het hart! 😉

41. Joke van de Velde

35-jarig model, mocht in 2000 het kroontje van Miss België één jaar lang dragen. Verscheen vervolgens met de regelmaat van een klok in vakbladen als Ché, P-Magazine, Menzo, Maxim en aanverwanten. Joke probeerde daarna haar weg te vinden in media met wisselend succes. Dat sidekickgedoe met Wim Oosterlinck op Q-Music blijft wel tenenkrommende wansmaak. Joke is nog steeds ‘happy single’, dus vrijgezellen aller landen, verenig jullie!

42. Jill Peeters

40-jarige weervrouw op VTM, die op tijd en stond al eens een boek durft schrijven over haar beroepsbezigheden. Haar familie had ooit een goeddraaiende kinderkledingketen die na een overname helaas failliet ging. Begon in 2013 samen met haar zus een nieuwe kinderkledinglijn. Jill is getrouwd en moeder van drie kinderen.

43. Pascale Naessens

46-jarige ex-omroepster, presentatrice en fotomodel die getrouwd is met Paul Jambers. Deed naast tv-werk ook bedrijfspresentaties, maar is toch vooral een experte als het om gezonde voeding gaat. Eén van haar grote hobby’s is keramiek, gewoon te koop via deze webshop. Om het met één van haar boektitels te zeggen: Pascale is ‘puur genieten’!

44. Barbara Gandolfi

Niet geheel onbesproken 39-jarige mediafiguur, wiens carrière ooit werd gelanceerd na haar deelname aan ‘Temptation Island’. Dat was een ideale aanloopstrook naar fotoshoots en zelfs een heuse Playboyreportage. Kreeg vervolgens een dikke vinger in de Oostendse horeca in een door haar gerunde stripclub, die onlangs werd aangevuld met een cocktailbar. Barbara was een tijdje de ‘vriendin’ van Jean-Paul Belmondo. Ze heeft ook wat probleempjes gehad met het gerecht. Het is mij niet bekend of het nu om het voorgerecht, het hoofdgerecht of het nagerecht ging. 😉

45. Francesca Vanthielen

42-jarige presentatrice die haar jeugdjaren in Zonhoven doorbracht. Begon op jonge leeftijd met radio maken en kwam zo bij de toenmalige BRT terecht. Ze ging in Leuven studeren en is van opleiding licentiate in de toegepaste economische wetenschappen. Kwam later via de openbare omroep bij VTM terecht. Naast presenteren was ze soms ook actief als actrice. Francesca woont samen met haar vriend en heeft drie stiefdochters. Ze is heel erg begaan met ons milieu en een aantal andere samenlevingsproblemen.

francesca vanthielen

Advertenties

Posted 02/08/2015 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: