50 mooiste vrouwen nationaal (46-50)   Leave a comment

els tibau

Alweer onze laatste aflevering in deze reeks, dus het credo ‘Mooie liedjes duren niet lang’ wordt hier helaas helemaal waargemaakt. Zo visten bijvoorbeeld Belle Perez, Kader Gürbüz, Hanne Troonbeeckx, Lynn Pelgroms en Julie Van den Steen juist achter het net in onze persoonlijke competitie. Het was ons de afgelopen weken een bijzonder (z)waar genoegen, nu moeten we echter weer op zoek naar een nieuwe hobby, maar niet vooraleer hier de laatste vijf dames de revue passeren uiteraard.

46. Els Tibau

41-jarige blondine die in 1997 Miss Belgian Beauty werd, maar die daarvoor ook al hoge ogen gooide in de Look of the Year wedstrijd van Elite. Els werd gevraagd als omroepster bij VTM en poseerde regelmatig in P Magazine’s badpakkenspecials. Hierna stapte ze over van VTM naar VIJFtv. Ze heeft ook een contract bij de digitale zender Anne en ze is ambassadrice van een aantal liefdadigheidsinstellingen.

47. Bieke Ilegems

44-jarige Vlaamse actrice en presentatrice die met Herwig en Danny nog twee bekende broers heeft. Bieke kwam tijdens haar studies communicatiewetenschappen aan de VUB in ‘Familie’ terecht waarin ze de rol van Babette vertolkte. Ze zat later o.a. ook nog bij Studio Brussel. Bieke is getrouwd met Erik Goossens en ze is moeder van twee dochters. Op dit moment presenteert ze op EEN het datingprogramma ‘Vind je lief’.

48. Gaëlle Garcia Diaz

26-jarig Brussels model en presentatrice wiens mooie lichaam helaas wordt ontsierd door enkele lelijke tattoo’s. Na haar studies Communicatiemanagement en PR kwam ze enkele keren in P-Magazine en Ché terecht. In februari 2011 volgde er een heuse Playboyshoot. Hierna begon ze op JIM te presenteren. Naast lachen en mooi zijn is ze tegenwoordig ook erg actief als pokerspeelster.

49. Marlène de Wouters

52-jarige ex-tennisster van adel die na haar actieve carrière de media binnenrolt. Marlène werd één van de leading ladies bij de opstart van tv-zender VTM, waar ze een belangrijke rol zou gaan spelen. Verkaste later naar RTL 4 in Nederland, kwam via VT4 bij VIJFtv terecht om in 2014 bij de RTBF aan de slag te gaan. Ze is vlot meertalig en wordt ook gevraagd om verslag te doen bij belangrijke gebeurtenissen zoals koninklijke huwelijken e.d.

50. Chloé Ceunis

21-jarige Brusselse meid die in 2012 meedoet aan ‘The Bachelor’ op VTM waarin ze probeert Jeoffrey Brabanders voor zich te winnen. Duikt hierna op in fotoshoots van de welbekende bladen. Chloé was ook actief als hostess bij voetbalclub RSC Anderlecht. In 2012 prijkt ze bij de gemeenteraadsverkiezingen op een kieslijst van Open Vld in haar woonplaats. Een vrouw naar mijn (politieke) hart m.a.w.! 😉

chloé ceunis

Posted 09/08/2015 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: