Oorwurm van de week (18)   Leave a comment

Norah Jones

Terwijl de ware muziekliefhebber zich de volgende dagen weer naar de Pukkelpopwei in Kiewit rept, bestoken we jullie graag nog eens met een aantal oordegelijke schijven. Slechts eentje daarvan prijkt straks ook effectief op de Pukkelpopaffiche (zoveelste steek naar de makke festivalorganisatie door censuurcommissie geschrapt), dus dan weet je het wel! We laten het niet aan ons hart komen en we zullen ter compensatie hopelijk kunnen genieten van een streepje zon.

Carry on – Norah Jones: we starten dit keer met een zonnetje in huis (letterlijk én figuurlijk), deze 37-jarige dochter van Ravi Shankar, die in oktober een nieuwe cd uitbrengt waarvan de eerste single al aardig wat airplay krijgt op Radio 1.

Overload – Sugababes: vandaag gaan we ook de iets commerciëlere toer op met de allereerste single (uit 2000) van een Britse meidengroep die zo vaak van bezetting veranderde dat niemand nog doorhad wie nu juist wie was! Misschien een klein beetje overdreven, maar dat het in 2011 finito was klopt wél!

Collider – Noisia: mijn Pukkelpoptip voor alle mensen die op vrijdagavond tussen 21u40 en 22u40 een antiserum willen hebben tegen bijvoorbeeld Noémie Wolfs. Ze staan uiteraard in de dance hall. Tip: niet beginnen over het Nederlandse hockeyteam op de Olympische Spelen!

Someday maybe – Zimmerman: klinkt dit een beetje zoals The Strokes of Balthazar? Zou héél goed kunnen, want Simon Casier is de bassist van groep nummer twee. Debuutcd ‘The Afterglow’ mag je pas in november verwachten.

The hustle – Lambchop: de band kiest mogelijk ook een andere richting op hun eveneens in november te verschijnen cd ‘Flotus’. Heeft er ook mee te maken omdat zanger Kurt Wagner met één van zijn zijprojectjes ook al eens de electronicaweg heeft bewandeld. Behoorlijk lang nummer dus neem er gerust de tijd voor. Tot volgende maand!

 

Advertenties

Posted 17/08/2016 by ambijans in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: