Oorwurm van de week (22)   Leave a comment

sting

Ons hoofdstuk Spanje werd afgesloten met een korte strandwandeling aan La Zenia en daarna gingen we ’s avonds nog eten aan Mil Palmeras. Maandag vlot tot aan de luchthaven geraakt, auto ingeleverd, ingecheckt en teruggevlogen naar België. Om op maandagavond te gaan eten in Zonhoven is dan wel nog een klein probleempje. Uiteindelijk terechtgekomen bij Brasserie Entre Nous op Halveweg en dat was een aangename kennismaking. De eerste werkdag (een warme, zeker zonder airco!) doken we er meteen weer in. ’s Avonds was Rudi Vranckx bij ons te gast. Maar goed, we gingen het over muziek hebben zeker?

I can’t stop thinking about you – Sting: een tijdje geleden dat we nog iets van de frontman van The Police hoorden, maar binnenkort verschijnt er nieuw solowerk. Misschien schuurt het nog eens verdomd dicht aan bij zijn vroegere band, ik zou het niet erg vinden!

Mr. Roboto – Styx: onze classic komt uit 1983 en hij staat hier niet omdat ik zo’n geweldige fan van Styx ben. Maar om één of andere duistere reden zat hij tijdens de vakantie een paar keer in mijn hoofd. Toch een oorwurm dan?

Between a kiss and a sorry goodbye – Blaudzun: deze Nederlander heeft straks ook weer een nieuwe cd uit, wij pikken ‘m op 10 december a.s. mee in Muziekodroom. Ik ben zelf niet zo gek op de Nederlandse muziekscene, maar Blaudzun mag er absoluut wezen!

Holy commotion – Pretenders: ze draaien al mee van 1978 en frontvrouw Chrissie Hynde ziet er op haar 65ste nog steeds bijzonder kek uit. Ook hier straks een nieuwe cd, acht jaar na de vorige.

Mercedes Benz – The Dean Ween Group: één van de twee leden van Ween probeert het met zijn eigen band en dan krijg je eigenlijk exact wat je (niet) verwacht. Ween splitte, maar kwam vorig jaar terug samen. Tussen 2012 en nu was TDWG het speeltje van Gene, volgende maand volgt een full cd. Tot volgende week!

Advertenties

Posted 15/09/2016 by ambijans in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: