Oorwurm van de week (26)   Leave a comment

grimes

Afgelopen vrijdag eindigden we in Geel 27ste op een quiz waar ca. 75 ploegen aan deelnamen. De rest van het weekend investeerden we grotendeels in het maken van quizvragen voor onze zesde Lettermolenkwis van 18 november a.s. We kunnen het niet genoeg herhalen: wie nog niet is ingeschreven kan dat nog steeds doen via lettermolenkwis@gmail.com De komende weken zullen we het geheel dringend eens moeten finetunen, maar dat komt allemaal wel in orde. Maandagavond speelden de Rode Duivels een trainingswedstrijd tegen Gibraltar (vlotte 6-0 winst) en ik kwam aan het einde van een spraakmakende tv-serie (volledig door ‘The Good Wife’ heen nu). Middels een potje bingewatchen worstelden wij ons in sneltempo door seizoen 7. Gisteren hadden we de eerste van twee dinsdagmenu’s in oktober op het werk. Ook daarover niets dan tevreden geluiden. Maar we gingen het hieronder ook eventjes over muziek hebben.

Butterfly – Grimes: wat doet een artieste die veel tijd heeft tijdens het touren? Een aantal videoclips opnemen met een simpele smartphone in een locatie (Rome) waar je prachtige beeldjes kan schieten. De rest is dan geschiedenis zeker?

Lay it down – Magnapop: héél toevallig één van de muziekvragen op de quiz van afgelopen vrijdag. Wij zagen ze ooit op Pukkelpop en we zouden ze kunnen meepikken in de buurt (één gig uitverkocht, de andere zal ook snel volzet zijn), maar we gaan waarschijnlijk toch passen. Classic uit het fijne jaar 1994.

Ways I can’t tell – Crystal Fighters: Brits/Spaanse folktronica uit Londen, die altijd goed in het gehoor ligt. Nieuwe cd ‘Everything is my family’ ligt later deze maand in de betere platenzaak!

Maybe we’ll drown – Menace Beach: dit vind ik persoonlijk de lekkerste schijf van deze week. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van deze band gehoord, maar mijn aandacht is nu wél getrokken. Op hun tweede cd ‘Lemon memory’ is het nog wachten tot januari 2017. Eppo, mag dit op Pukkelpop 2017 aub?

The untold way – Monoloc: onze portie electronica sparen we deze keer op voor het laatst. Monoloc = Sascha Borchardt, een Duitse technoproducer/dj uit Frankfurt am Main. We zijn er volgende week opnieuw met vijf kakelverse tracks!

Advertenties

Posted 12/10/2016 by ambijans in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: