Oorwurm van de week (28)   Leave a comment

austra

Omdat het vandaag zondag is, doen we het een keer rustig aan. Dat mag ook wel na een vrij drukke cultureel geïnspireerde week die ons maandag in de bioscoop bracht (‘I, Daniel Blake’), dinsdag literair vertier bracht met Lize Spit, die ons woensdag in een dance mood deed schieten bij Mount Kimbie, op donderdag genot bracht met de dortocht van Wilco, die vrijdag voor quizvertier zorgde in Kleine Spouwen en gisteren tot slot alweer muziek in petto had in de vorm van Exec, Søren Juul en Liima, een Nordic Nights trio. Ook de komende weken zullen wij in meer of mindere mate cultureel actief blijven. Dit is onze kort maar krachtige oogst van deze week!

Utopia – Austra: onze eerste bijdrage komt van een Canadese electronicaformatie, die een track releasen van hun in 2017 te verschijnen cd ‘Future politics’.

Star Trekkin’ – The Firm: onze classic komt uit 1987, geen fantastisch nummer maar het bracht ons wel in een nostalgische bui toen we het afgelopen vrijdag hoorden op de Hindsightsquiz in Bilzen.

Hey Lucinda – Tindersticks: als we dan toch de kans hebben, dan ook maar meteen een nummer van een band die we begin volgende week live aan het werk zullen zien. De vrouwelijke stem in het nummer is van Lhasa, die in 2010 overleed.

Friend – DAAN: eerste single van de nieuwe cd van Daan Stuyven & co, die ‘Nada’ zal heten en die zal verschijnen op de dag van de zesde Lettermolenkwis (18 november a.s.).

The castle – The Flaming Lips: ook Wayne Coyne en de zijnen zijn zwanger van een nieuwe cd, ‘Oczy Mlody’, die op 13 januari 2017 in de rekken moet liggen. Volgende week zijn we opnieuw op post voor nieuw oorwurmpjes. Stay tuned!

Advertenties

Posted 30/10/2016 by ambijans in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: