Keek op de Week (172)   Leave a comment

The 2nd Annual Raonic Race For Kids Fundraiser Benefitting The Milos Raonic

Als we de sexyness van deze rubriek een beetje willen opkrikken, moeten we naar het schijnt gewoon eens een kijkje gaan nemen in het vrouwentennis. Wij lieten ons voor één keertje inspireren om eens te gaan zien op het Instagramaccount van de 22-jarige Canadese Eugénie Bouchard. Eind 2013 stond ze ooit zevende op de WTA-ranking, maar ondertussen is ze alweer weggezakt naar een plek tussen 350 en 400. Mocht haar tenniscarrière nóg meer beginnen slabakken, dan kan ze altijd een modellencarrière overwegen: blond, 1 meter 78 groot, 58 kilogram licht en met een smile die zelfs ons niet onberoerd laat. Dat het een geschikte reden mag zijn om ervoor te pleiten dat het decolleté (dat volgens bepaalde modebladen op verdwijnen staat) alsnog mag behouden blijven want wij kijken er toch zo graag naar, meneer/mevrouw! 😉

Voilà, we kappen onze rubriek weer in twee delen: eentje met slecht nieuws en eentje met beter nieuws. We beginnen met de slechte tijdingen. Kwamen te gaan: twee ex-Anderlecht voetbaliconen: Jean Trappeniers (74) en Martin Lippens, clown Popov (86), schrijfster Helen Vreeswijk (55), dichter Hubert van Herreweghen (96) en zanger Bobby Vee (73). Wij constateerden verder dat Club Brugge na de 0 op 12 duidelijk het kneusje van deze CL-campagne is, dat de politieke toekomst van Jacob Zuma wankelt, dat Anderlechttrainer René Weiler nog steeds onder druk staat, dat Tanja Dexters een klacht aan haar been heeft als grafschendster, dat zieke geesten het fijn vinden om kindergraven te vernielen op het kerkhof van Brugge, duizenden Vlamingen die verslaafd zijn aan neusspray, dat Turkije nog eens tienduizend ambtenaren de laan uit heeft gestuurd, dat Midden-Italië een zoveelste aardbeving te verhapstukken kreeg, dat gedoodverfde favoriet Hillary Clinton Donald Trump weer helemaal terug in de presidentsrace bracht na een e-mailaffaire en dat Green Day is bevestigd voor Pinkpop 2017 (al zullen er ongetwijfeld mensen bestaan die dat goed nieuws vinden).

Het écht goede nieuws vonden wij bijvoorbeeld dit: Kevin De Bruyne die mee aan de basis lag van de zege van Manchester City tegen FC Barcelona in de CL, Radiohead dat zowel op Best Kept Secret als op Rock Werchter 2017 zal staan, CETA dat uiteindelijk toch werd goedgekeurd, Kim Clijsters en Brian Lynch die zoon Blake mochten verwelkomen, Mariano Rajoy die eindelijk premier van Spanje werd en dat Nadja Vananroye zich nu officieel de nieuwe burgemeester van Hasselt mag noemen. Er was ook nogal wat fuss over de jonge Olga Leyers (19) die de ene glansprestatie na de andere weet te behalen in ‘De Slimste Mens ter Wereld’, Australië bant clandestiene migranten vanaf nu levenslang, er zijn nog nooit zoveel (rijke) Belgen naar Luxemburg en Zwitserland geëmigreerd en er spoelde een reuzenhaai aan in De Panne. Voilà, deze editie was ultrakort (wegens werk, quiz- en andere perikelen). Tot volgende keer!

Posted 06/11/2016 by ambijans in Algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: