Oorwurm van de week (34)   Leave a comment

ryan-adams

We hebben ons (mogelijk) laatste concert van 2016 (bijzonder veel zin om er nog eentje te doen dit jaar!) nog maar net verteerd of we komen alweer met muziek op de proppen, zij het dan wel toekomstmuziek die we (op één uitzondering na) zullen kunnen terugvinden op nieuwe cd’s die de uitgekozen artiesten in 2017 gaan uitbrengen. Binnenkort zetten we ook onze eindejaarslijstjes in gang, die we op dit eigenste moment langzaam in mekaar aan het knutselen zijn. Onze lijstjes zijn echter als een IKEA-bouwpakket: vrij verteerbare happen, maar het duurt een tijd eer we ze in mekaar hebben gestoken. Waarschijnlijk omdat onze dagen ook maar 24 uur tellen. Anyways, hieronder één van de laatste oorwurmedities van 2016.

Do you still love me? – Ryan Adams: track van zijn in februari 2017 op stapel staande cd ‘Prisoner’. Die hard Ryan Adams fans kunnen zich het schijfje uiteraard weer blindelings aanschaffen!

All you pretty girls – XTC: voor onze classic katapulteren we iedereen 32 jaar terug in de tijd. In 1984 bracht de band ‘The Big Express’ uit. De één vond het destijds een bloedeloos album, de ander kon het wel naar waarde schatten. De waarheid ligt ergens in het midden zeker?

Radio kids – Strand of Oaks: 2017 belooft nu al mooi te worden want op dezelfde dag dat de nieuwe Ryan Adams in de winkelrekken ligt, brengen ook deze lui iets nieuws (‘Hard Love’) op de markt. We kunnen alweer iets oerdegelijks verwachten.

Magnificent (she says) – Elbow: begin februari geldt identiek hetzelfde voor Guy Garvey & co. Voor de liefhebbers: ‘Little fictions’ heet ie en het nummer hierboven schijnt een vooruitgeschoven single te zijn.

Amputation – Jesus & Mary Chain: misschien zijn wij nog het meest enthousiast door het nieuws dat deze heren 19 jaar na datum met iets nieuws op de proppen komen. Op ‘Damage and joy’ is het wél nog wachten tot 24 maart a.s. Eén ding is zeker: onze nieuwe selectie oorwurmen zal je hier eerder kunnen ontdekken. 😉 Tot volgende week!

Advertenties

Posted 13/12/2016 by ambijans in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: