Oorwurm van de week (60)   Leave a comment

jamiroquai

Hoe gaan we vandaag de intro vollullen zonder het over de extreme droogte te hebben of over het warme weer? Wij doen toch een kleine poging. Maandagmiddag werd er namelijk weer een heel pakket met nieuwe boeken geleverd op het werk en dat stemde ons uitermate vrolijk. Het merendeel van de fictieboeken hiervan kunnen we plaatsen in de categorie ‘onbekommerd leesgenot’ zoals wij dat zo mooi noemen. Met de zomermaanden in aantocht hebben sommige leners graag licht verteerbare literaire kost en wij bedienen hen uiteraard graag op hun wenken. Ook de rest van onze week begint stilaan vorm te krijgen. Donderdagavond speel ik nog eens een editie van de Boerenhofquiz in Tielt-Winge, vrijdagavond zoeken we het nóg verder van de deur met een tentenquiz in Merksplas. Zondagavond is dan weer voorbehouden voor een etentje in familieverband. Voor fijne muziekjes daarentegen, slechts één adres!

Hooked up – Jamiroquai: voor onze classic moeten we terug naar 1993, toen de Britse Jay Kay zijn debuutcd ‘Emergency on planet earth’ lanceerde. Het zou deze Londenaar inspireren om ook daarna nog een aantal pareltjes af te leveren.

Get lost – Washed Out: vorige week hadden we hier met Toro Y Moi ook al een adept van de chillwaverage van een aantal jaar geleden. Deze week vissen we opnieuw in hetzelfde vijvertje voor het alter ego van Ernest Greene. Eind volgende week ligt zijn nieuwe cd ‘Mister Mellow’ in de rekken.

This light – Girls in Hawaii: Sinterklaasdag 2014 zagen wij een puik optreden van onze Waalse muzikale vrienden in CCHA. Vier jaar na hun vorige cd is er eindelijk nieuw werk op komst (eind september). ‘Nocturne’ zal die heten.

Boyfriend – Marika Hackman: voor nogal wat muziekliefhebbers was deze Britse jongedame afgelopen weekend een aangename last-minute toevoeging aan de line-up van Best Kept Secret. Hopelijk wordt ze in de toekomst een beetje bekender.

Gold junkies – Melanie De Biasio: in december vorig jaar zagen wij onze landgenote nog schitteren in de Genkse C-Mine. Liefhebbers moeten wél nog een klein beetje geduld oefenen want haar nieuwe cd ‘Lilies’ ziet pas begin oktober het levenslicht.

Advertenties

Posted 21/06/2017 by ambijans in Muziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: