50 mooiste vrouwen 2020 internationaal (6-10)   Leave a comment

yanet garcia

De tijd vliegt gewoon, want het is alweer één week geleden sinds we opnieuw met dit befaamde lijstje uitpakten. In deze tweede editie krijg je uiteraard weer méér van hetzelfde. En ik weet het … de gustibus et coloribus, dus daarover valt weinig te discussiëren … of juist héél veel. Zo tussen pot en pint, iets waar we alleen maar van kunnen dromen. Niet getreurd, we moeten er allemaal doorheen. We zullen doorgaan (ook met deze rubriek). We dralen hier niet langer en cutten dan maar onmiddellijk to the chase! 😉

6. Yanet Garcia

Bij ons moeten we het doen met Sabine Hagedoren (geen klachten daarover trouwens), maar de inwoners van Mexico kunnen toch onmogelijk geconcentreerd naar het scherm turen als deze 29-jarige deerne daarop verschijnt. Haar visitekaartje oogt ondertussen indrukwekkend want ze is influencer, model, actrice én fitnesspromotor in één hoedanigheid. 13,2 miljoen volgers op Instagram. ¡Ay, caramba!

7. Zendaya

23-jarige Amerikaanse actrice, zangeres, danseres en model wiens carrière al op zéér jonge leeftijd begon. Dat legde haar absoluut geen windeieren want op die manier werd ze al snel opgemerkt in de film -en muziekwereld. Bij mij kwam ze in beeld na haar rol in de HBO-reeks ‘Euphoria’.

8. Brooklyn Decker

33-jarig Amerikaans model en actrice die vooral bekend is van haar badpakoptredens in Sports Illustrated (sinds 2006) en die ook de covers sierde van alle belangrijke modebladen. Sinds 2009 is ze getrouwd met ex-tennisser Andy Roddick. Als ze niet aan het werk is, leeft ze met hem én haar twee kinderen (zoon en dochter) plus hond samen.

9. Keira Knightley

35-jarige Britse actrice met al meer dan 25 filmprijzen in haar kast. Ze greep dan wel nipt naast een Golden Globe of een Academy Award, maar wat niet is kan in de toekomst nog komen. Sinds 2013 is ze getrouwd met de zanger van de ter ziele gegane band Klaxons en ze heeft twee dochters.

10. Sydney Sweeney

22-jarige opkomende Amerikaanse actrice, die er vooralsnog de juiste films en series weet uit te pikken. Naast acteren én studeren, doet ze ook aan mixed martial arts en vechtsport. Dit kittige katje in het donker knijpen zit er dus niet meteen in!

"Euphoria" Premiere

Posted 30/04/2020 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: