50 mooiste vrouwen 2020 internationaal (16-20)   Leave a comment

Amanda Cerny

Voor de vierde keer op rij verkondigen wij hier het evangelie van de mooiste internationale vrouwen volgens Ambijans. Dat de meeste vrouwen wellicht geen gigantische bel zullen laten luiden, ligt een beetje in de lijn der verwachtingen. Laat dat echter de pret niet bederven, want minstens twee vrouwen uit dit lijstje genieten ruimere bekendheid. Dat ze niet wekelijks op de boot zitten bij Gert Late Night moet hier dus niet worden gezien als een manco. Enkel voor de Nederlandse dame op 17 had die mogelijkheid er nog in gezeten. Genoeg qua inleiding, over naar het vervolg van onze lijst …

16. Amanda Cerny

Ruim 26 miljoen volgers op Instagram en ook hetgeen dit 28-jarige Amerikaanse model er financieel aan over houdt loopt in de miljoenen. Ze heeft een bedrijfje opgericht dat samenwerkt met o.a. Paramount Pictures, Tinder en Guess Jeans. Ze begon nochtans ooit als Playboy playmate in oktober 2011, maar kwam daarna méér dan mooi weer op haar pootjes terecht.

17. Kim van Kooten

46-jarige Nederlandse actrice, scenariste, recensente, presentatrice en schrijfster met een bekende vader (Kees van Kooten). Ze was ooit samen met cabaretier Hans Teeuwen, maar trouwde later met acteur Jacob Derwig met wie ze twee kinderen heeft.

18. Margaret Qualley

25-jarige Amerikaanse actrice, danseres en model die op mijn radar kwam via de serie ‘The Leftovers’. Haar moeder is ook geen onbekende (mooie) dame (actrice Andie MacDowell), dus wij weten dat ze goeie genen heeft.

19. Lauren Summer

25-jarig Amerikaans model met 2,5 miljoen volgers op Instagram. Vooral bekend van prikkelende doch esthetisch mooie fotoshoots. Ze heeft groene ogen, is 176 centimeter lang en ze heeft Ierse roots. Awful good!

20. Mackenzie Vega

26-jarige Amerikaanse actrice (Grace uit ‘The Good Wife’), wiens oudere zus Alexa ooit een Amerikaans kindsterretje was. Ook zijzelf rolde al op haar zesde in het vak, maar zette er daarna de rem op. Ze schijnt tussen Los Angeles en Melbourne te pendelen. De liefde veronderstellen we?

mackenzie vega

Posted 14/05/2020 by ambijans in Algemeen, Babes, Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: