Oorwurm van de week (422)   Leave a comment

Alweer een week gepasseerd en een gloednieuwe wacht ons al op. Afgelopen maandagmorgen zaten mama en ik al héél vroeg in het Jessa ziekenhuis bij de hartspecialist. Die zat blijkbaar niet in het ziekenhuis zélf, maar buiten in het ReGo. Allereerst werd er één of ander cardiogram genomen, waarna mama de fiets op mocht. Op het eind mocht ze nog bij de hartspecialist langs. Die stelde geen onregelmatigheden vast, maar hij drukte nog eens op het feit dat ze regelmatiger moest bewegen. Die afweging hadden we persoonlijk ook al gemaakt, maar we waren blij om het nog eens bevestigd te zien. Een vervolgcontrole is niet nodig, tenzij de klachten opnieuw zouden opduiken. Donderdagavond zat ik met Happy Ending op de bordjesquiz in Steenokkerzeel en dat leverde plaats 10 op 16 teams op. Voor mij persoonlijk ook drie antwoorden die door slechts vier teams geweten waren. In het weekend werd er gewerkt (een luwe zaterdag en een vrij drukke zondag). Zaterdagnamiddag heb ik met enkele buren zitten boenen en aftrekken in de ondergrondse parkeergarage (stevige corvee) en ’s avonds was er nog ons blokfeestje met alle bewoners. Aperitieven deden we gezellig buiten (omdat het kon), Chinezen deden we binnen. Achteraf was er nog ruim de tijd om ons mentaal voor te bereiden op de clash België-Roemenië. De Belgen trokken een 2-0 overwinning over de streep. De week die gaat komen brengt ons slechts één activiteit, maar wat voor eentje: ik ga zaterdag a.s. samen met Bart en Bavo naar Live is Live op Linkeroever in Antwerpen. Op onze dag spelen o.a. Loverman, Sheryl Crow, Warhaus, Paolo Nutini en Editors. Een kort verslagje volgt uiteraard ergens aan het einde van deze week. 😉

New world – Tindersticks: de week openen in stijl? Proberen we dat niet elke keer opnieuw? Dit keer gaat de eer naar deze Britse band die in september ‘Soft Tissue’ uitbrengen.

Blåmerke – Suchi: we schroeven het tempo wat op met deze dancemuziek uit Noorwegen. Dit komt uit de recente EP ‘Ghungroo’.

Do Mór – And So I Watch You From Afar: en we smijten er ook nog wat Noord-Iers gitaarwerk tegenaan. Ook zij brengen in augustus nieuw werk uit dat ‘Megafauna’ zal heten.

Something’s got a hold on me – Etta James: onze classic track dolven we deze week op uit het gezegende jaar 1962. Deze Amerikaanse zangeres overleed in 2012 op 73-jarige leeftijd.

City lights – The Waeve: eindigen met iets met een David Bowie vibe? Doen we! Dit is het project van Graham Coxon (Blur) en Rose Elinor Dougall (The Pipettes). Tot volgende week!

Geplaatst24/06/2024 doorambijans inMuziek

Plaats een reactie