50 mooiste vrouwen nationaal (16-20)   Leave a comment

130920 - VIER - Lisa Smolders

Hier zijn we weer met de nieuwe lichting vrouwen van de week. Jullie kennen ons onderhand: we proberen altijd voor stijlvol vrouwvolk te gaan (een uitzondering niet te na gesproken), want wij zijn nu eenmaal nette mensen! De jury (me, myself and I) verkoos deze week volgende vijf dames in de bloemetjes te zetten: iemand van de radio, iemand die al van tv-werk mocht proeven, één van de (soon to be) ex-K3‘tjes, een kindsterretje van weleer en onze onbekende eend in de bijt heet deze week De Vis. Véél gekker moet het niet worden, toch?

16. Lisa Smolders

28-jarige Leuvense die o.a. voor Studio Brussel en Acht werkte, daarna bij VIER terechtkwam maar nu opnieuw programma’s gaat maken bij Radio 1. Ze deed ook ooit de aankondigingen bij ‘Reyers Laat’ (mijn crush dateert uit die tijd). Ze is niet alleen mooi, maar ook slim. Na studies psychologie in Gent en antropologie in Leuven begon ze ondertussen een opleiding Audiovisuele Kunsten aan het Rits.

17. Tatyana Beloy

30-jarige presentatrice en actrice die enkele jaren in de States vertoefde, maar haar carrière kwam daar niet van de grond. Mocht bij ons opdraven in ‘Vlaanderen Vakantieland’ en ‘Volt’ en ze was ook een tijdje de vriendin van Adriaan Van den Hoof. Voetballiefhebbers (vooral supporters van Beerschot) kennen haar vader Paul die eind jaren ’70 aldaar furore maakte.

18. Karen Damen

40-jarige ex-K3 (de rosse dus!) wiens zangcarrière onbewust een enorme boost kreeg door Marcel Vanthilt na Eurosong ’99. Ze zat o.a. in de jury van ‘Belgium’s got talent’, was panellid in ‘Het zijn net mensen’ en ze verbaasde vriend en vijand in haar eigen programma ‘Perfect?’ op VIJF. Scoort voor mij hoge punten in de rubriek ‘spontaniteit’.

19. Isabelle Adam

40-jarige Gentse zangeres die vooral eind jaren ’80-begin jaren ’90 hits scoorde in eigen land. Managementperikelen strooiden daarna roet in het eten. Midden jaren ’90 had ze een relatie met de 23 jaar oudere zanger Willy Sommers. Tegenwoordig timmert Isabelle aan de weg met twee bands: The Expendables en De Grietjes. Isabelle woont samen met een Antwerpse muzikant en heeft een zoon.

20. Ilse De Vis

33-jarige Antwerpse presentatrice, actrice, model en voice-over die afstudeerde als gegradueerde in de psychologie. In 2002 verscheen ze in de rubriek ‘Blootgeven’ van Playboy, we zullen het een jeugdzonde noemen. Wie die foto’s nog boven water krijgt mag zich meteen gegradueerde in de privé-detectiverij noemen. Naast bedrijfspresentaties zit ze ook in de reclamesector.

ilse de vis

Geplaatst28/06/2015 doorambijans inAlgemeen, Babes, Kunst

Plaats een reactie